Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet, kérjen időpontot!

Hívjon minket

+36 20 943 7081

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet, kérjen időpontot!

Rendelő

Hitvallásunk

 

A fogorvos feladata, hogy a kezelés egyszerre szolgálja az egészség és esztétikum megvalósulását, mivel a harmonikus arc, a szép mosoly és a rágóképes, egészséges fogazat a XXI. században a közösségi kapcsolatok, társas érintkezési formák egyik alapvető meghatározó tényezője.

Rendelőnket és tudásunkat azzal a határozott szándékkal fejlesztettük az elmúlt évek során, hogy ennek eredményeképpen pácienseink rendelkezésére álljon egy olyan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó fogászati klinika, ahol megoldást találnak minden fogászati jellegű panaszukra. kezeléseink a teljesség igénye nélkül között All On Four kezelés, csontpótlás, implantálás, fogpótlás, ínyplasztika, különböző foghúzási eljárások és még sok egyéb. Pácienseink kezelése egy kézben – a Kurucz házaspár kezében – van.

 

Tudásunkat a magas színvonalú munkához elengedhetetlenül szükséges szakvizsgák megszerzésével, továbbképzéseken és kongresszusokon való rendszeres részvétellel folyamatosan fejlesztjük.

 

A rendelőnkben korunk színvonalának megfelelő modern anyagokat, eszközöket és technológiákat alkalmazzuk, ezáltal jelentősen csökkentve a beavatkozások időtartamát. A nemzetközi szakirodalmat figyelemmel kísérve törekszünk pácienseink magas színvonalon történő ellátására.

Az Ön kényelme érdekében recepciós kolléganőnk és asszisztensnőink végzik a betegnyilvántartást és irányítást. Önnek garancia többéves klinikai tapasztalatunk, a továbbképzéseken való folyamatos részvételünk, a használt anyagok kimagasló minősége és a korszerű gépekkel felszerelt kényelmes rendelő, valamint hitvallásunk:

 

Éljetek méltón ahhoz a hivatáshoz, amelyet kaptatok, teljes alázatban, szelídségben és türelemben. Viseljétek el egymást szeretettel.
(Ef 4,1-2)

Fogorvos, rendelő recepciója

Egészen biztos, hogy számos módja van annak, ahogy egy fogászati rendelőt működtetni lehet. A Dialog Dental rendelőt életre hívó fogorvosok filozófiája szerint a tökéletes fogászati ellátáshoz az alábbi feltételek megteremtésére van szükség:

 • Tapasztalt fogorvos team

  kiknek szaktudásában, hozzáértő kezében és gondoskodó hozzáállásában tökéletesen megbízhat

 • Modern fogorvosi gépek

  melyekkel nem jelent gondot a kor legújabb technikai kihívásait megvalósítani

 • Első osztályú fogászati anyagok

  melyek minőségét, nagy múlttal rendelkező, elismert cégek garantálják

 • Kedves, segítőkész csapat

  akik segítenek abban, hogy mindenki a megfelelő időben olyan kezeléshez jusson, melyre éppen akkor szüksége van

 • Barátságos, kényelmes, családias fogászati rendelő

  ahol felfedezi, hogy a fogorvostól nem kell félni.

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet, kérjen időpontot! • Cím

  1042 Budapest, József Attila utca 82., 1. emelet

 • Telefon

  +36 20 943 7081

 • Rendelési idő

  H-P: 8-18
  Hétvégén zárva

Bridge On Four közösség

Kövessen minket a Facebookon is!